ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δαγκωτό" Τζιόλης!

Συνέβαλε τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του Λεβαδειακού. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αναδείχθηκε, μέσα από την δική σας ψήφο, Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στους Βοιωτούς.

Published

on

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Σταθερά αθόρυβος, αλλά πάντα καθοριστικός, ο διεθνής Έλληνας μέσος σε μια ακόμα αναμέτρηση έκανε αυτό που ξέρει καλά. Έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, προσέδιδε ηρεμία στη μεσαία γραμμή και ήταν μόνιμο σημείο αναφοράς σε άμυνα κι επίθεση. Οι περισσότερες προσπάθειες ξεκινούσαν από τα πόδια του και οι αντίστοιχες του Λεβαδειακού τελείωναν στα πόδια του.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με οκτώ κλεψίματα, διπλάσια από τους δεύτερους Νομπόα και Μαχαίρα, και τέσσερις επεμβάσεις. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans Man of the Match της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Τζιόλης συγκέντρωσε το 31,61% των ψήφων και άφησε πίσω τον Φακούντο Περέιρα (16,4%) και τον σκόρερ της αναμέτρησης Δημήτρη Παπαδόπουλο (11,8%) κερδίζοντας το σχετικό βραβείο.

Είναι το τέταρτο σχετικό βραβείο που κερδίζει ο Τζιόλης καθώς οι φίλοι της ομάδας τον έχουν αναδείξει ως τον πολυτιμότερο στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League, στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και στην μεγάλη ισοπαλία της ομάδας κόντρα στην Φιορεντίνα μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι για την φάση των ομίλων του Europa League.

Comments

Trending