ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία, αυτή η άγνωστη…

Η Γκινγκάμπ έρχεται στη Θεσσαλονίκη και παίζει για δύο αποτελέσματα αφού βολεύεται και με την ισοπαλία. Πώς, όμως, να την πετύχει όταν σε 22 αναμετρήσεις φέτος έχει μόνον μία…

Published

on

Η Γαλλική ομάδα παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν σε Γαλλία και Ευρώπη μεγάλα σκαμπανεβάσματα με τεράστιες αποτυχίες και απρόσμενες νίκες. Την ισοπαλία, ωστόσο, την πήρε μόνον μέσα στο Μινσκ με την Ντινάμο, σε έναν αγώνα όπου το αποτέλεσμα αυτό ισοδυναμούσε με ήττα! 

Συνολικά στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις φέτος οι Γάλλοι έχουν 2 νίκες (με ΠΑΟΚ και Ντινάμο), δύο ήττες (εντός και εκτός με Φιορεντίνα) και την ισοπαλία στο Μινσκ.

Ισοπαλία οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν ούτε μία στο Γαλλικό πρωτάθλημα αφού ως τώρα σε 17 αναμετρήσεις έχουν 11 ήττες (6 εντός και 5 εκτός) και 6 νίκες (3 εντός και 3 εκτός). Λίγο ο γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, λίγο το ότι όσο περνούν οι αγώνες, η Γκινγκάμπ δε βολεύεται στη Γαλλία ούτε με την ισοπαλία και κυνηγά νίκες, είχαν ως αποτέλεσμα το «Χ» να αγνοείται σχεδόν ολοκληρωτικά στην ομάδα Ζοκλίν Γκουβερνέκ. 

Απόψε, λοιπόν, μένει να δούμε τι θα συμβεί στο 23ο παιχνίδι των Γάλλων. Θα κάνουν την 14η ήττα τους ή θα πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα τους στείλει στους 32; Η πιθανότητα, πάντως, το αποτέλεσμα αυτό να είναι ισοπαλία, μάλλον παραμένει μικρή!

Comments

Trending