ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ματιές" σε ΠΑΟΚ

Το ότι ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Ίγκορ Τούντορ θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε ένα "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ, είναι δεδομένο.

Published

on

Άλλωστε, κάτι τέτοιο είναι επιβεβλημένο, από τη στιγμή που το “ασπρόμαυρο” ρόστερ απαριθμεί 38 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που μόνο δύο εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (Κοροβέσης, Χαρίσης).

Αυτό, το γνωρίζει φυσικά ο Ζήσης Βρύζας ειδικότερα και οι άνθρωποι της Βέροιας γενικότερα, που έχουν “ανοιχτές” τις κεραίες τους με κατεύθυνση την Τούμπα προκειμένου να χτυπήσουν την πόρτα του Φρανκ Άρνεσεν για δανεισμό ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στη σχετική λίστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βέροια.

Μάλιστα, μία εξ αυτών αναφέρει πως στη Βέροια κάθε άλλο παρά αρνητικοί είναι μπροστά στο ενδεχόμενο να ζητήσουν τον δανεισμό του Εγιάλ Γκολάσα, εφόσον ο διεθνής Ισραηλινός μέσος είναι διαθέσιμος προς δανεισμό. Άλλωστε, τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος ουσιαστικά τον έφερε στον ΠΑΟΚ από την Μακάμπι Χάιφα το περσινό καλοκαίρι, με συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Προς το παρόν βέβαια, ο 24χρονος χαφ είναι ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ…

Comments

Trending