ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γι’ αυτό αγωνιά όλος ο ΠΑΟΚ

Όσα προσφέρει ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα

Published

on

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το PAOK24 έχει ενημερώσει ότι παρά τα όσα ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ, ο Βιεϊρίνια θα κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η προσπάθειά του συνεχίζεται κάθε μέρα και τα αποτελέσματα θα φανούν στα τέλη της εβδομάδας.

Όλος ο ΠΑΟΚ αγωνιά για τον Πορτογάλο αρχηγό, που σε σύντομο διάστημα, με όλη τη συμπεριφορά του, έχει κερδίσει  συμπαίκτες,  τεχνική ηγεσία και όσους είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Γι’ αυτό και ήδη έγινε αρχηγός. 

Εκτός από τις ηγετικές του ικανότητες, εκτός από το πόσο τον σέβονται όλοι εντός και εκτός γηπέδου, ο Πορτογάλος έχει ανέβει και σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ είναι ήδη δεύτερος σε ασίστ με τέσσερις. Είναι ήδη πρώτος σε πλαγιοκοπήσεις και γεμίσματα. Σε σύνολο, αλλά και σε ευστοχία. Είναι ψηλά σε πάσες, συνδυάζεται στην πλευρά όπου κι’ αν παίζει, είναι καλός αμυντικά , κάνει φάουλ και όπου κι’ αν παίζει τον ψάχνουν μια και έχει σίγουρα «πόδια» αλλά διαθέτει και την απροσδόκητη ενέργεια που ξεκλειδώνει αντίπαλες άμυνες, όπως αυτή η εκπληκτική πάσα στον Μακ που κέρδισε το πέναλτι με τον Ατρόμητο. Εκτός όλων των άλλων, το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνει και την εκτέλεση στημένων φάσεων, έχοντας ήδη δώσει λύσεις (και γκολ) με τα εύστοχα γεμίσματά του.

Αυτά και… άλλα πολλά προσφέρει ο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει την μάχη για να προλάβει το ντέρμπι.

Comments

Trending