ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Και τώρα ο Πλατανιάς με… Νομπόα!
Το παιχνίδι με την Καλλονή μπήκε στο αρχείο. Αν μη τι άλλο για τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, που αναγκαστικά από σήμερα γύρισαν το κουμπί και βλέπουν πλέον μόνο τον Πλατανιά. Η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα ξεκίνησε, με τον Νομπόα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ανεβάζει στροφές και είναι πλέον θέμα χρόνου να αποφασίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης να τον ρίξει στη μάχη του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ενός πρωταθλήματος το οποίο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και σε αυτά έκανε αναφορά με πολύ δεικτικό τρόπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο που αναρτήθηκε πριν λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για έναν “επεισοδιακό και άκρως ελληνικό αγώνα”, αναφερόμενη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλονή και αναλυτικά τονίζει… “ετά το τέλος του επεισοδιακού και άκρως ελληνικού αγώνα με την Καλλονή, ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη δοκιμασία της Super League κόντρα στον Πλατανιά. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής (18.01) άρχισε από την προπόνηση της Πέμπτης (15.01) στη Νέα Μεσημβρία.Μ
Ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και δίτερμα σε μισό γήπεδο. Κανονικά με την ομάδα προπονείται και ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι το συντομότερο στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε ειδικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά και ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος ατομικό και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης πρόγραμμα επανένταξης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Καλλονή έκαναν αποφόρτιση.
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας”.