ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Μπορεί οι μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια να είναι αρκετές, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς… χώρος για ακόμα περισσότερες. Και αύριο εμφανίζεται η ευκαιρία για το έβδομο Κύπελλο της ιστορίας του ΠΑΟΚ, το δέκατο τίτλο συνολικά και το πρώτο νταμπλ.

Published

on

Όλα αυτά, αποτελούν τεράστιο κίνητρο για όσους είναι στην ομάδα. Το κίνητρο μεγαλώνει, αν αναλογιστεί κανείς, ποιος είναι ο αντίπαλος, τι έκανε πέρσι, πως το «πλήρωσε» στον περσινό τελικό αρχικά και στο φετινό πρωτάθλημα στη συνέχεια και πως πρέπει να το πληρώσει και αύριο.

Για να ραφτεί το πρώτο «αστέρι» στη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν αποδείξει ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πάντων, έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτήν, καλούνται να βγάλουν και αύριο στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Εκεί που πέρσι, στο ίδιο παιχνίδι, έκαναν «πάρτι» μπροστά στους οπαδούς, που φέτος, δεν τους επιτράπηκε να είναι εκεί. Φέτος, θα υπάρχουν τρεις αστυνομικοί ανά έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται στις κερκίδες, αφού αυτό αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχει πιο μαθημένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, παραδοσιακά, αλλά οι ιδιαιτερότητες ενός τελικού, είναι πάντα διαφορετικές κι εδώ, μιλάμε για την έδρα του αντιπάλου.

Εντός αντιπάλου, που στο πρωτάθλημα έμεινε εκτός στόχων από τα Χριστούγεννα κι εδώ και καιρό, έχει θέσει ως στόχο το Κύπελλο. Αναμενόμενο μεν, αλλά η πίεση και κυρίως το πως θα διαχειριστούν μια πιθανή, τρίτη συνεχόμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ σε τελικό και μάλιστα, δεύτερη σερί εντός έδρας, είναι θέματα για την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ…

Σε κάθε περίπτωση, το PAOK24, με πολυμελέστατη αποστολή, θα σας κρατάει ενήμερους από νωρίς αύριο και με την ελπίδα, η ενημέρωση (και όχι μόνο) να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Comments

Trending