ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κατάληψη» στο Πανθεσσαλικό!

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ θα κινηθεί ο Βόλος σήμερα το μεσημέρι και το Πανθεσσαλικό Στάδιο σήμερα το απόγευμα.

Published

on

Το πόσοι ακριβώς φίλοι του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Βόλο είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα πριν τη σέντρα (19:30) αλλά σε κάθε περίπτωση το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα μοιάζει… Τούμπα, με όσους βρίσκονται ή θα βρεθούν τις επόμενες ώρες στον Βόλο θα πρέπει να γνωρίζουν πως:

– Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα γίνεται και από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Αργοναυτών 15, Βόλος), από τις 9 σήμερα το πρωί έως τις 14:00.

– Μετά τις 14:00, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 3η πεζογέφυρα, με απαραίτητος να είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ τους. 

– Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα εισέλθουν στο γήπεδο από την 3η Πεζογέφυρα, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του Περιφερειακού.

Trending

Exit mobile version