ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ έχασε, ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε και η ομάδα που συνεχίζει να μας ακολουθά είναι ο Ατρόμητος του Ευθύμη Κουλούρη.

Published

on

Η μέρα ήταν ιδανική και ούτε με παραγγελιά δεν θα μπορούσαμε να την φτιάξουμε έτσι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, η ΑΕΚ έχασε εντός έδρας, ο Ολυμπιακός άφησε δύο πόντους εντός έδρας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Στη νίκη του ΟΑΚΑ πρωταγωνιστές ήταν οι Κουλούρης – Γιαννούλης, με έναν εξαιρετικό για ακόμη μία φορά Ατρόμητο που είναι ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής τη δεδομένο χρονική στιγμή.

Την ίδια στιγμή, βαθμούς από τους ανταγωνιστές μας κόβει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την λευκή ισοπαλία επί της ΑΕΚ που έπρεπε να κερδίσει, κράτησε μέχρι το 94΄τη νίκη στα πόδια του, με το δικό μας παιδί Εργκίς Κάτσε να έχει πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ. Σε λίγο θα πούνε και τον Παναθηναϊκό παράρτημά μας. Αν δεν είχε πετύχει το γκολ ο Σισέ στο 94΄, μπορεί και να το είχαν πει ήδη.

Στο δικό μας παιχνίδι, προηγηθήκαμε με αυτογκόλ του Μαρινάκη. Ρε τι ζούμε. Παράγοντας του αγώνα ήταν σίγουρα ο Τσούμπα Ακπόμ που σκόραρε δις, αλλά και πάλι μέτρησε το ένα.

Ο Άγγλος είναι πρότζεκτ, είναι καλός παίκτης και ήρθε η ώρα να βρει ρόλο. Δεύτερο κατά βάση, αλλά πρέπει να πάρει και 90λεπτά για να βρει τα πατήματά του.

Πλην του Άγγλου δεν χρειάζεται να κρατήσουμε κάτι από την σημερινή εμφάνιση. Οι περισσότεροι έκαναν την δουλειά όπως έπρεπε και ο ΠΑΟΚ κατέγραψε ένα τρίποντο ακόμα.

Και μετά την διακοπή, ο Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια και τον Μάτος, θα έχει σε καλύτερη κατάσταση τον Μαουρίτσιο και βέβαια τον Μπίσεσβαρ που φωνάζει για ανάσες. Περνάει την πιο ντεφορμέ εποχή του.

ΥΓ Συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του Ολυμπιακού που άφησε την τελευταία του πνοή στο Καραϊσκάκη.

Trending

Exit mobile version