ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Χαριλάου, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Ολυμπιακό καταγράφοντας την πρώτη του νίκη, η αρμάδα του Λουτσέσκου ξεφεύγει, έχοντας περάσει ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, υπάρχει κατάθλιψη στο οικοδομικό τετράγωνο της Αλκμήνης.

Published

on

Ο ένας Αλέξανδρος κράτησε, ο άλλος εκτέλεσε και η ομάδα κατέγραψε το επτά στα επτά. Χωρίς να κάνει μεγάλο παιχνίδι, χωρίς να έχει καλύψει το κενό του Μαουρίτσιο, με πολλά ατομικά αβίαστα λάθη, αλλά νίκησε και πάει παρακάτω.

Σα να είναι γραφτό οι νίκες της να εκνευρίζουν περισσότερο τους αντιπάλους. Το κάρμα ρε φίλε. Η επιστροφή της βλαχομαγκιάς τους με τρόπο ψυχοφθόρο.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΟΦΗ στη Κρήτη έτσι ώστε να πάρει και μεγαλύτερη αξία η δική μας νίκη εκεί.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Σήμερα ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές και πήρε ένα τεράστιο τρίποντο. Είχε ξεκάθαρους πρωταγωνιστές αυτή τη φορά. Ο Πασχαλάκης έβγαλε πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς το παστέλωσε σε φάση που δεν υπήρχε γυρισμός και ο μέτριος ΠΑΟΚ έκανε και πάλι τη δουλειά του.

Για τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια αυτή η νίκη γιατί πρώτον ξεφεύγει από τους ανταγωνιστές του και δεύτερον τελειώνει με αυτή την κουραστική συμπλεγματική ομάδα που έχει ως στόχο μόνο το δικό του κακό και τίποτα άλλο.

Οι πράκτορες των κάτω, απέτυχαν να μας κάνουν ζημιά, απέτυχαν να κάνουν το κομμάτι τους και ενώ απειλούσαν και έσπερναν δήθεν τρόμο όλη την εβδομάδα, πλέον κάνουν ποδοσφαιρικές αναλύσεις.

Κρίμα για την καλή τους ομάδα που έχει πέσει πάνω σε αυτό το κύμα μιζέριας και μαθηματικά θα κάνει πίσω βήματα. Ήδη ένα πουλάκι μου είπε πως είναι έτοιμοι να φάνε τον προπονητή. Πλησιάζουν βλέπετε τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό….

Η δική μας ομάδα δεν ήταν σούπερ, είχε καλά διαστήματα, είχε άσχημα, στο τέλος βρήκε τον τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει μέταλλο και πάνω σε αυτό χτίζει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον μετά από επτά αγώνες, η ομάδα κέρδισε μέσα σε Νέα Σμύρνη, Γεντί Κουλέ, Καραϊσκάκη και Χαριλάου, κέρδισε εντός την ΑΕΚ στη πιο σκληρή της εντός έδρας υποχρέωση, κέρδισε τον δυσκολοκατάβλητο Αστέρα Τρίπολης. Μόνο η νίκη με τον Απόλλωνα ήταν στο ρελαντί.

Συνεχίζουμε χωρίς έπαρση και αναμένοντας την ομάδα να βρει καλύτερα πατήματα. Ήδη ο Βέρνμπλουμ έδειξε πως αθλητικά είναι καλά, άρα είναι συν μία λύση. Η ομάδα τα καταφέρνει χωρίς να έχει πολλούς φορμαρισμένους παίκτες. Ήδη φτάνουμε σιγά – σιγά στη περίοδο που πέρυσι αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα.

Comments

Trending