ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Γι΄αυτό επέλεξε τον ΠΑΟΚ!"

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Έρικ Σάμπο, ο ατζέντης του εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Δικέφαλο.

Published

on

“Είχαμε αρκετές προσφορές. Ο Έρικ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Το ενδιαφέρον για τον Έρικ ήταν μεγάλο δεδομένου την ικανότητα του να σκοράρει αλλά και των εξαιρετικών στατιστικών του” ανέφερε στο πρώτο σχόλιο του ο εκπρόσωπός του, Roman Vojtek.

Για το πως προέκυψε η συμφωνία, αποκάλυψε πως: “Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για μια αλλαγή στην καριέρα του αλλά αποφασίσαμε τελικά να έρθουμε στον ΠΑΟΚ. Τον παρακολούθησαν στενά και τον τσέκαραν αρκετές φορές. Η τελική απόφαση ωστόσο ελήφθη μετά τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Σλοβακία”

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ ανέφερε: “‘Εχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Κατά την διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου έχουν έρθει πολλοί και αξιόλογοι παίκτες. Ας μην ξεχνάμε πως είναι μια ομάδα που συνεχίζει στο Europa League. Αξιολογήθηκε ως μια καλή μεταγραφή για εμάς”.

Comments

Trending