ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εξετάζουμε σοβαρά τον Όλσεν»

Ο Ρόμπιν Όλσεν είναι φευγάτος τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Ιγκόρ Τούντορ να έχει παράπονα από τις επιδόσεις του, λόγος που προκάλεσε και τη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Σουηδός, όπως σας ενημέρωσε το PAOK24, βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού πολύ κοντά στην Κοπεγχάγη, με την ομάδα της Δανίας να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει σε πρώτη φάση ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του προπονητή της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης της με τον Όλσεν για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη.

«Δεν έχουμε κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή, αλλά ο Ρόμπιν Όλσεν είναι μία από τις περιπτώσεις τερματοφυλάκων που εξετάζουμε σοβαρά. Δεν υπάρχει κάποια τελική συμφωνία, αλλά τον παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν πολύ καλά στην άλλη άκρη της γέφυρας (εννοώντας τη Μάλμε). Έτσι έχουμε μία καλή ιδέα για τις δυνατότητες του. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινώσουμε αν έχουμε κάτι πιο επίσημο σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Κοπεγχάγης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το τι ακριβώς ψάχνει η ομάδα του, προσθέτοντας:

«Αυτό που έχουμε αποφασίσει είναι να αποκτήσουμε έναν τερματοφύλακα που  αρχικά θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον Τόμας Καμίνσκι. Αυτό μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο».

Comments

Trending