ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν πιο έξυπνα"

Στην κόκκινη κάρτα του Ζαμπράνο και στην κακή νοοτροπία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά δεν πήρε τίποτα από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν γιατί οι αντίπαλοί τους έπαιξαν πιο έξυπνα. 

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε και πάλι να δείξει ένα καλό πρόσωπο εκτός έδρας:

“Είναι αλήθεια αυτό. Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα με 1-0 και το κράτησε. Όταν είμαστε στην Αθήνα δεν βρίσκουμε τον σωστό τρόπο να είμαστε αυτοί που μπορούμε. Τη διαφορά την έκανε η εξυπνάδα των παικτών της ΑΕΚ που δεν τα παράτησαν όταν έμειναν με 10 παίκτες.

Σκόραραν, εμείς πήραμε μία ηλίθια κάρτα και μετά έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Πέραν του γκολ η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια άλλη μία ευκαιρία. Εμείς κάναμε μία στο πρώτο και δύο στο δεύτερο. Η διαφορά έγινε στο γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν πιο έξυπνοι”.

Από την πλευρά του ο Μπακάκης από την ΑΕΚ τόνισε όταν ρωτήθηκε για το αρνητικό σερί της ΑΕΚ που έσπασε μετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

“Κάποια στιγμή αυτό θα άλλαζε. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε το παιχνίδι. Μείναμε με 10 παίκτες αλλά δεν σταματήσαμε και παίξαμε έξυπνα και με σωστή διαχείρηση. Σκοράραμε και μετά κρατήσαμε τον ρυθμό του αγώνα.

Είναι ευκαιρία μετά τη διακοπή μετά τον επόμενο αγώνα στη Λεωφόρο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να είμαστε πρώτη στην βαθμολογία”.

Comments

Trending