ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωριστή περίπτωση

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι μόνο πλήρες, αλλά και πολυάριθμο, γεγονός που προβληματίζει τον Βλάνταν Ίβιτς.

Published

on

Ο Σέρβος τεχνικός του «Δικεφάλου» δίνει κατευθύνσεις στον Λούμπος Μίχελ, αναφορικά με την εκκαθάριση που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί, έστω ώστε το αγωνιστικό τμήμα σύντομα να αριθμεί 27-28 ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων που θα πρέπει να παρθούν για παίκτες που δε θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη σεζόν που ξεκινά, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» είχε μία κουβέντα με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Μπορεί ο Ίβιτς να εκτιμά το ταλέντο και τις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο με δεδομένη την υπεραριθμία που παρατηρείται στη θέση που αγωνίζεται του ζήτησε να βρει ομάδα για τη σεζόν που ξεκινά, προκειμένου να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να ξαναβρεί τον εαυτό του και να επιστρέψει πιο δυνατός.

Στον ΠΑΟΚ δεν παραγνωρίζουν ότι παρά την αδυναμία του Κωνσταντινίδη να αγωνιστεί σε ένα σερί παιχνιδιών, το ταλέντο του είναι σπάνιο, με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του από το φετινό ρόστερ να πραγματοποιείται μέσα από δανεισμό, ενώ η επιλογή ομάδας για τον παίκτη θα πρέπει να είναι σοβαρή.

Και για ίδιο τον νεαρό ποδοσφαιριστή η αναζήτηση μία ομάδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι στο γόνατο (ρήξη χιαστού) είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση, σε μία επιλογή που θα πρέπει εκτός των άλλων να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, προκειμένου να του δώσει τη βοήθεια που χρειάζεται για να επιστρέψει πιο δυνατός.

Comments

Trending