ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Φιλαράκι έχεις κανένα εισιτήριο;

Published

on

Πέρασε και αυτή η μέρα που όλοι λίγο ή πολύ ξεκουράστηκαν. Και όταν μία εβδομάδα έχει… χαλαρή Δευτέρα, τότε αυτή περνάει γρήγορα. Και εφόσον περάσει γρήγορα αυτή η εβδομάδα θα έρθει νωρίς και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Αλήθεια τώρα; Για όλο τον ΠΑΟΚ αυτός ο αγώνας  πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ο μεγάλος τελικός ή σαν ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα; Θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από αύριο Τρίτη η ΠΑΕ ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου και μέσα από τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια και μάλλον μέσα σε λίγες ώρες θα έχουν τελειώσει όλα τα εισιτήρια.

Όσοι θα πάνε στο γήπεδο, πρέπει να θυμούνται ότι… μόνο ένας τρόπος υπάρχει για τον Ολυμπιακό να μην χάσει. Και αυτό δεν  έχει σχέση με το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο. Πολύ θα χαρεί ο Ολυμπιακός αν του δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ένα λάθος (δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο επαναλαμβάνω) για να διεκδικήσει με άλλο τρόπο τον αγώνα.

Κατά τα άλλα είναι πολύ θετικό το ότι σε αυτή τη φάση ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου δεν έχει πολλά προβλήματα. Ο βασικός κορμός της ομάδας και αυτοί που κάνουν τη διαφορά είναι καλά, ενώ λογικά και ο Κάμπος θα είναι διαθέσιμος. Μεγάλη υπόθεση να μπαίνει ο ΠΑΟΚ σε αυτό τον κρίσιμο μήνα ως φορμαρισμένος και με τους παίκτες του υγιείς.  

Κατά τα άλλα και για τη διαφορετική αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τους άλλους, θα τα πούμε και τα γράψουμε από αύριο και πάλι…

Comments

Trending