ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να φύγουν οι Σπυρόπουλοι να μείνουν οι Καραπαπάδες (vids)

Ο Γιάννης Αυλακιώτης μαθαίνει στον Αλέξη Σπυρόπουλο πώς γίνεται το σωστό ολυμπιακό ρεπορτάζ. Για να θυμούνται οι παλιοί (δημοσιογράφοι) και να μαθαίνουν οι νέοι.

Published

on

Δεν μπορώ να καταλάβω φίλοι μου γιατί έγινε όλος αυτός ο χαμός μόλις είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση της απόλυσης του Αλέξη Σπυρόπουλου απ’ τον Ote tv. Αφού αυτή έγινε για να προστατευτεί το προϊόν που όλοι αγαπάμε πρέπει να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να τη στηρίξουμε.

Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν με το καλό φύγουν όλοι οι Σπυρόπουλοι που λερώνουν το ποδόσφαιρο και μείνουν τα άνθη της κοινωνίας όπως ο Κώστας-Τσέλσι θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξυγίανση. Στο σημείο αυτό φίλοι μου θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κάνω μια σημαντική αποκάλυψη για να καταλάβετε τι κουμάσι ήταν αυτός ο Σπυρόπουλος. Γιατί εκτός του ότι είχε το θράσος να σχολιάζει φάσεις του Ολυμπιακού (πού νομίζει ότι είναι για να έχει τέτοιες ελευθερίες; Στη Βόρεια Κορέα;), έκανε και ένα πιο ειδεχθές έγκλημα. 

Τόλμησε να καλέσει στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ Fm 94,6 το Γιώργο Μητσικώστα, τον οποίο ο Κώστας ο Τσέλσι δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, γιατί στο παρελθόν έκανε το λάθος να τον σατιρίσει. Τρεις άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα έχουν παρεξηγηθεί με τη σάτιρα του Μητσικώστα. Ο Σημίτης, ο Μανώλης Καψής και ο Κώστας Τσέλσι

Comments

Trending