ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που είναι ο Ολαϊτάν;

2 Μαρτίου ήταν όταν ο Νιγηριανός, λιποθύμησε έτσι ξαφνικά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τότε δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Published

on

Οκτώ μήνες (και κάτι) μετά ο Ολαϊτάν, δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν και τα ερωτηματικά είναι πολλά. Φυσικά, πολλοί (κάνουν ότι) έχουν ξεχάσει την υπόθεση, αλλά εμείς εδώ στο PAOK24 όχι…

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ολαϊτάν αφού λιποθύμησε σε εκείνο το ντέρμπι, διαγνώστηκε με ιογενή μυοκαρδίτιδα και σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, αυτή η πάθηση της καρδιάς προέρχεται από πίεση, άγχος και στρες.

Μάλιστα στα διάφορα ρεπορτάζ της εποχής γραφόταν πως «δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό»…

Αυτό που δεν ήταν ανησυχητικό για τον Ολαϊτάν, τον έχει κρατήσει περισσότερο από οκτώ μήνες εκτός ποδοσφαίρου και στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ εμφανίζεται που και που το όνομα του με ατάκες του στυλ «δεν τα παρατάει ο Ολαϊτάν» και αναφέρεται ότι συμμετέχει όλο και περισσότερο στο πρόγραμμα της ομάδας. Ετσι τουλάχιστον γράφει μία από τις γνωστές «ερυθρόλευκες» εφημερίδες σήμερα.

Προς το παρόν ο Ολαϊτάν αγνοείται και ακόμα κάποια πρόβλεψη για την επιστροφή του δε μπορεί να γίνει, μετά από έναν πολύ περίεργο τραυματισμό, που προέκυψε πρόβλημα υγείας και δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει σε παίκτη του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Είχαν προηγηθεί ανάλογα προβλήματα και με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι…

Comments

Trending