ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είστε ζώα

O Σταύρος Κόλκας σχολιάζει τη συμπεριφορά των διαιτητών στο "Παλατάκι", την απόφαση Αναστασιάδη για Κάτσε, τα δεδομένα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και πολλά ακόμα…

Published

on

Ωραία μέρα για να γράψεις ένα μπλογκ. Χωρίς την πίεση των εφημερίδων, χωρίς ραδιόφωνο, έχοντας φάει ένα κοπάδι μαλάκια, τι πιο ωραίο από το να γράψω. Έχει και ψωμί η υπόθεση. Τα δικά μας, των άλλων, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μια χαρά.

Θα ξεκινήσω από το μπάσκετ, όπου είναι σαφές πως το άθλημα είναι σκλαβωμένο στον μικρόκοσμο των δύο ομάδων. Κυρίως του Παναθηναϊκού σε αυτό, ο οποίος για να περάσει από το Παλατάκι και να προσθέσει έναν μαστραπά που ο οπαδός του θα το πανηγυρίσει τέσσερα δευτερόλεπτα, έπρεπε να πάρει πέντε σφυρίγματα.

Είναι τόσο στόκοι, που για το καλό του αθλήματος, τα σφυρίγματα αυτά έπρεπε να τα πάρει ο ΠΑΟΚ. Το κόστος για τον Παναθηναϊκό θα ήταν μηδενικό, δεν τρέφεται στο επίπεδο που βρίσκεται από τέτοια παιχνίδια, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που μία κατάκτηση τροπαίου σε φάση εξυγίανσης που βρίσκεται, θα του έδινε μεγάλη ώθηση και για να πληρωθούν τα χρέη που απέμειναν και για να αποκτήσει η Λίγκα μία ομάδα ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending