ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπερέχει ο ΠΑΟΚ

Οπως πριν από κάθε αγώνα του «Δικεφάλου», έτσι και σήμερα η ΠΑΕ δημοσιεύει στο επίσημο σάιτ της στοιχεία του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Published

on

Το paokfc.gr  (δείτε εδώ το θέμα)  «θυμάται» τις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο μεγάλων συλλόγων στην επίπονη διαδικασία των play off τα οποία υπάρχουν από το 2008.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

#Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στα Play Offs της Super League, αλλά παρότι ο Δικέφαλος έχει επτά συμμετοχές μαζί με την φετινή και ο Παναθηναϊκός έξι, φέτος θα τεθούν αντιμέτωποι για 5η φορά.

#Η συγκομιδή του ΠΑΟΚ στα 4 εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στις δύο από τις τρεις νίκες του δεν έχει δεχθεί γκολ. Εκτός από τα δύο 1-0 υπάρχει μια νίκη με 2-1 και μια ήττα με 1-0 στην Τούμπα την πρώτη χρονιά που συναντήθηκαν για τα Play Offs (2008-09).

#Ο Δικέφαλος πέρυσι στo μίνι πρωτάθλημα δεν έχασε κανένα από τα δύο παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, αφού επικράτησε 1-0 στην Τούμπα και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

#Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες για τα Play Offs στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού είχε σημειώσει γκολ στο 4-1 υπέρ του Παναθηναϊκού την σεζόν 2008-09 αλλά και στο 1-0 της Αθήνας την ίδια χρονιά, ενώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στο 1-0 της Τούμπας την σεζόν 2011-12 και στο 1-1 της Λεωφόρου πέρυσι.

#Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι τέσσερις ( Αθανασιάδης , Σαλπιγγίδης , Ελ Ζαρ, Βούκιτς). Τα γκολ είναι 4-2 υπέρ του ΠΑΟΚ στα ματς της Τούμπας.

Comments

Trending