ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήλωση με νόημα από τον Τζαβέλλα!

Η γκολάρα του κράτησε όρθια την Εθνική Ελλάδας στη «μάχη» που δίνει να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Published

on

Ο ίδιος το χάρηκε με την καρδιά του και το πανηγύρισε πολύ έντονα με όλους του τους συμπαίκτες, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι η Εθνική Ελλάδας είναι και πάλι μία οικογένεια.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος συγκαταλέγεται στους φυσικούς ηγέτες της «γαλανόλευκης», στις δηλώσεις του μετά το «χρυσό» γκολ του στο παιχνίδι με τη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ξέχασε την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το σκληρό παιχνίδι των Βόσνιων στη χτεσινή αναμέτρηση, δίνοντας μία ξεχωριστή απάντηση.

«Δε με πειράζει καθόλου το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς αυτό αν χρειαστεί, αλλά όταν το κάνουμε θα πρέπει να είναι όλοι δίπλα μας και όχι να μας βρίζουν».

Με αυτό το τον τρόπο ο Τζαβέλλας έδωσε τη δική του απάντηση για την άνανδρη λεκτική επίθεση που δέχτηκε με αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» από οπαδούς του Ολυμπιακού, στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Λευκορωσία, κάνοντας ξεκάθαρο ότι σε τόσο σημαντικά παιχνίδια οι παίκτες έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Comments

Trending