ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούκας όπως Λόπεθ

Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει σήμερα για τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να έχει την πρώτη συγκέντρωση του αγωνιστικού τμήματος.

Published

on

Σε αυτό το πρώτο “ραντεβού” θα υπάρξουν και απουσίες ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ, ωστόσο μία είναι κατά βάση αδικαιολόγητη.

Πρόκειται για τον Λούκας Πέρεθ, ο οποίος όπως υποστήριξε χτες ο ατζέντης του μιλώντας στο PAOK24 “έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ την 1η Ιουλίου”.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μία κινησή τακτικής της πλευράς του Ισπανού μεσοεπιθετικού σε συνεργασία με τη Λα Κορούνια, για τον οποίο εδώ και εβδομάδες βοά όλη η Ιβηρική ότι θέλει να παραμείνει στην αγαπημένη του “Ντέπορ” και με δεδομένες τις συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες που έχει η ομάδα της Γαλικίας προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του από τον ΠΑΟΚ, πιέζει και ο ίδιος ο Λούκας από την πλευρά του τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του, με την απουσία του από τη σημερινή πρώτη της ομάδας να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Άλλωστε κανείς δε θα πρέπει να ξεχνά ότι ο Λούκας έχει τον ίδιο ατζέντη (Ροντρίγκο Φερνάντες) με αυτόν που είχε και ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ινίγο Λόπεθ, ο οποίος πέρυσι τέτοιο καιρό απουσίασε από την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στις 25 Ιουνίου με την πρόφαση ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Θέλτα, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, με τον Ισπανό αμυντικό να εξασφαλίζει στη συνέχεια την ελευθέρας του να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρότι οι δύο υποθέσεις μοιάζουν πολύ, η διαφορά στην περίπτωση του Λούκας είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να δεσμεύσει τον παίκτη με συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια, έχοντας βάλει ρήτρα που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τους ενδιαφερόμενους “μνηστήρες” και όσο και αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει τον “Δικέφαλο” με διάφορες κινήσεις τακτικής, η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι παίζεται στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending