ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγαλώνει το δίκτυο Football Prints

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών και για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε την συνεργασία της με τρεις ακόμη ακαδημίες, από τα Χανιά, την Χαλκίδα και το Ωραιόκαστρο.

Published

on

Ησχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Ο ΠΑΟΚ διευρύνοντας το δίκτυο τωνσυνεργαζόμενων ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του καλωσορίζει στο PAOK Football Printsτις ακαδημίες Calcetto Χανίων, ΠΑΟΚ Κανήθου Χαλκίδας και το κέντρο ανάπτυξηςαθλητικών δεξιοτήτων ΔΙΑ-ΠΛΑΣΗ στο Ωραιόκαστρο.

 

Στόχοςτης νεοσύστατης ακαδημίας που λειτουργεί στον πολυχώρο Nouvelle στοΩραιόκαστρο, είναι η δημιουργία ενός αθλητικού περιβάλλοντος, στο οποίο ηεκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών, συγχρόνως με την ανάπτυξη και βελτίωσητων φυσικών και τεχνικών-ποδοσφαιρικών ικανοτήτων τους, θα προωθείται και θαεφαρμόζεται σύμφωνα με την αγωνιστική φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής καιανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η προπονητική διαδικασία θα τελεί υπό την καθοδήγησητου προπονητή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Γκούρτσα.

 

Αντιστοίχωςπροφορική συμφωνία επιτεύχθηκε και με τον Αθλητικό Σύλλογο Calcetto Χανίων, οοποίος εκπαιδεύει ποδοσφαιρικά περίπου 150 παιδιά ηλικίας 6-14 ετών και στονοποίο τη διεύθυνση έχει ο Νότης Ματηγάκης.

 

ΤοCalcetto ιδρύθηκε το 2005 και σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε πολλάπαιδιά από το νομό Χανίων και είναι σήμερα μια από τις πιο άρτια οργανωμένεςακαδημίες της Κρήτης.

 

Στιςακαδημίες του ΠΑΟΚ Κανήθου Χαλκίδας, σύλλογος που ιδρύθηκε το 1984 και με τονοποίο επίσης υπήρξε προφορική συμφωνία ένταξής του στο PAOK Football Prints,εκπαιδεύονται περισσότερα από 100 παιδιά, με υπεύθυνο τον Βλάση Ταβλαρίδη.

Comments

Trending