ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλές δοκιμές από Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή.

Published

on

Εκτός έμειναν ηχηρά ονόματα, για διάφορους λόγους όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός τις τελευταίες ημέρες ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν είναι από τους προπονητές που δείχνουν ξεκάθαρα τις σκέψεις τους για την ενδεκάδα στις προπονήσεις κι έτσι και τώρα, δοκίμασε πολλά πρόσωπα τόσο στη σημερινή, όσο και στη χθεσινή προπόνηση.

Στην άμυνα, περισσότερες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει η τετράδα Μάτος, Κρέσπο, Ζαμπράνο και Λέοβατς, με τον Ρουμάνο πάντως να δοκιμάζει αρκετά τον Μαλεζά αντί του Κρέσπο και τον Δεληγιαννίδη στα αριστερά.

Στο κέντρο, Κάνιας και Μαουρίτσιο είναι το δίδυμο που δοκιμάστηκε περισσότερο και φαίνεται να έχει το προβάδισμα, ενώ σε κομμάτια της προπόνησης δίπλα στον Ισπανό χρησιμοποιήθηκε και ο Σάκχοφ.

Από εκεί και πέρα, μεσοεπιθετικά τα διλήμματα είναι πολλά περισσότερα, με τον Πρίγιοβιτς να είναι ο μόνος που θεωρείται σίγουρος στην κορυφή. Τόσο χθες, όσο και σήμερα ο Λουτσέσκου δοκίμασε πολλά πρόσωπα πίσω από τον Σέρβο.

Έξι παίκτες και συγκεκριμένα οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Μακ, Λημνιός και Βιεϊρίνια διεκδικούν τις τρεις θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς, με τον Ρουμάνο να είναι σε σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, κάτι που φαίνεται και από τις δοκιμές του, καθώς πέρα από το τέρμα και την τετράδα της άμυνας, από το κέντρο και μπροστά “παίζονται” αρκετές θέσεις…

Comments

Trending