ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλες στιγμές στο Ντόρτμουντ!

Μεγάλες ετοιμασίες για ένα ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Γερμανία.

Published

on

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από το Ντόρτμουντ, μίλησαν τη Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή των Συνδέσμων του Δικεφάλου στον Libero (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 22:00-00:00) για όλα όσα αναμένεται να συμβούν σήμερα με αφορμή την παρουσία χιλιάδων φίλων της ομάδας στη Γερμανική πόλη.

Από χθες τα γραφεία του Συνδέσμου είναι ανοικτά και ήδη έχει ξεκινήσει μία μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη γιορτή με ψησταριές και πολλά άλλα, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι, καθώς στη συνέχεια όλοι μαζί θα αναχωρήσουν για το γήπεδο.

Οι ΠΑΟΚτσήδες ενημέρωσαν και μέσα από την σελίδα τους, ότι: «Ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Dortmund προσκαλεί όλο τον κόσμο που θα ταξιδέψει για το παιχνίδι, στα γραφεία μας στην οδό Οesterholzstr. 93 44145 Dortmund.

Η στάθμευση των λεωφορείων, αμαξιών, βαν μπορεί να γίνει στο πάρκινγκ Hoeschpark όπου βρίσκεται Lünenerstr. και Kirchdernerrstr. γωνία που είναι 200 μέτρα από τον Σύνδεσμο.

Την Πέμπτη στης 15:30 θα ξεκινήσουμε προς το παρκινγκ του γηπέδου Ε3 με τα λεωφορεία.

Όσοι δεν βρίσκονται μέχρι εκείνη την ώρα σε μας θα οδηγούνται κατευθείαν από την αστυνομία στο παρκινγκ Ε3 όπου θα μας περιμένουν».

Comments

Trending