ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής στον κόσμο υπέγραψε στην… ταπεινή Χετάφε!

Στη Μαρσέιγ και στην Άρσεναλ,στη Μίλαν και στην Κρίσταλ Πάλας, τώρα στη Χετάφε. Είναι ένας παίκτης δισεκατομμυριούχος, ο πιο πλούσιος στον κόσμο, αλλά οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δεν έχουν γεμίσει μόνο εξαιτίας των συμβολαίων του.

Published

on

Η ιταλική οικολογική εταιρεία χημικών Green Future Biochemicals ιδρύθηκε το 2008. Το εργοστάσιο της στην Καζέρτα της Ιταλίας, περίπου 45 χιλιόμετρα μακριά από τη Νάπολη, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός λεβουλινικού οξέος, μιας σχετικά άγνωστης χημικής ουσίας που προέρχεται από τα φυτά και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή φιλικών προς το περιβάλλων καυσίμων, πλαστικών και συντηρητικών συστατικών για τρόφιμα. Η εταιρεία εκτιμά ότι αυτή η αγορά ενδέχεται να φτάσει να αξίζει περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν μπερδευτήκατε, δεν έχουμε αλλάξει θέμα. Ακόμα για τον Γάλλο μέσο μιλάμε, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία είναι δημιούργημα του Φλαμινί και του Ιταλού συνεταίρου του, Πασκουάλε Γκρανάτα. Το Green Future ως ονομασία δεν σημαίνει μόνο Πράσινο Μέλλον, αλλά παραπέμπει και στα αρχικά των επωνύμων των δύο συνεταίρων: G(Ranata) και F(lamini). 

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending