ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε το βέλος και στοχεύει…

Η κίνηση που έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης όταν πέτυχε το 4ο γκολ στην Τούμπα ήταν χαρακτηριστική, ενδεχομένως και με ιδιαίτερη σημασία. Ο «Κλάους» γονάτισε, έκανε την κίνηση ότι βγάζει το βέλος και ετοιμάστηκε να στοχεύσει με το τόξο του. Αυτό θα κάνει και ο ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκης. Θα στοχεύσει την πρώτη θέση.

Published

on

Η 5η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι αήττητος, με μοναδική απώλεια το 1-1 της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Καλλονή (στην άδεια Τούμπα) και φυσικά να είναι μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι πολύ νωρίς, αλλά κανείς στο σκεφτόταν αυτό το βράδυ της πρεμιέρας. 

 

Για να μείνει μόνος στην πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ, δεν χρειάστηκε μόνο το άνετο 4-0 επί του ΟΦΗ, αλλά και το χθεσινό κάζο του Ολυμπιακού, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο, του Σα Πίντο, του πρώην προπονητή του ΟΦΗ! Ενδιαφέρον.

 

Τι άλλο έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τον Πλατανιά τον οποίο κέρδισε με 1-0, Ξάνθη και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανόπουλο να κλέβει ξανά την παράσταση με τις ανακοινώσεις του, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου. Εργοτέλης και Παναιτωλικός μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1) στο Παγκρήτιο, η Κέρκυρα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη ((3-2) επί του Λεβαδειακού και η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, η Βέροια, νίκησε 2-0 και τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι στη 2η θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ! Αυτό κι αν είναι είδηση.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι στους 13, η Βέροια στους 12 κι ακολουθούν πέντε ομάδες με 10 βαθμούς: Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Κέρκυρα και Παναθηναϊκός. Και την επόμενη αγωνιστική υπάρχει μεγάλο ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 8.30μ.μ. στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και Ατρόμητος-Βέροια την ίδια μέρα… Για τον ΠΑΟΚ αυτό που προέχει βεβαίως είναι το ματς της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ. Το μήνυμα ήταν πολύ συγκεκριμένο άλλωστε και εστάλη σήμερα… 

 

Η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα, με τον αγώνα Καλλονή-Πανθρακικός…

Comments

Trending