ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Εμείς επηρεάσαμε τον ΠΑΟΚ"

Ο σκόρερ, Χρήστος Ευσταθίου, αλλά και ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νίκη της ομάδας τους επί του "Δικεφάλου".

Published

on

Αναλυτικά όσα είπαν: 

“Για τα αγωνιστικά, είχαμε την τύχη με το μέρος μας και προηγηθήκαμε με ένα εξαιρετικό γκολ. Το ματς κύλησε όπως θα έπρεπε, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και τελείωσε με το σκορ υπέρ μας. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα πριν τρεις μέρες ηττηθήκαμε από τον Αγροτικό Αστέρα, δεν άλλαξε κάτι τώρα”, ανέφερε αρχικά ο Νασιόπουλος.

“Δε γίναμε ξαφνικά υπερομάδα, συνεχίζουμε τη δουλειά. Έγινε για καλό μας το πρωτάθλημα που άργησε να ξεκινήσει. Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε εξίσου δυνατοί. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή είναι θέμα της διοίκησης, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν μας επηρεάζουν τέτοια θέματα, αυτό το κομμάτι είναι της διοίκησης”, ανέφερε από τη μεριά του ο σκόρερ, Ευσταθίου.

Στη συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν και για τον ΠΑΟΚ: “Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ, αυτό το προκαλέσαμε και το επηρεάσαμε εμείς. Σε αυτά τα παιχνίδια η υποδεέστερη ομάδα προσπαθεί παραπάνω, Δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο τύχη, κάναμε και καλή δουλειά”.

Comments

Trending