ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ήξερα ότι θα το βάλω"

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-3 από την Τρίπολη με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, να μιλά για το δικό του γκολ, την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και φυσικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Published

on

Οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στις κάμερες των καναλιών Novasports: 

“Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Αλλάξαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Κλείσαμε τους χώρους, διορθώσαμε πολλά πράγματα και το αποτέλεσμα τα λέει όλα”.

Για το γκολ που πέτυχε:

“Όπως είχα πει εγώ θέλω να σκοράρω. Πέτυχα το γκολ, το έψαχνα πολύ, ήθελα να το αφιερώσω στην κόρη μου που μου ζητάει να βάλω γκολ και στον πεθερό μου που έχει γενέθλια. Ηταν τέτοιο το σημείο του φάουλ και ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω”

Για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς:

“Μας έφυγε ένας πολύ σημαντικός παίκτης, έχουμε άλλους όμως να κάνουν τη δουλειά όμως είναι ο Ακπομ. Συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν”.

Για τον Πασχαλάκη και τις επεμβάσεις του:

“Ο Πασχαλάκης μας κράτησε, είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα, που να μπορεί να σε κρατήσει όρθιο”.

Τέλος ανέφερε:

“Εμείς έχουμε πει και δεν αλλάζουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας στεναχώρησε η ήττα από την Παναχαϊκή, όμως έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι πάντα. Έχουμε τρία στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα μέχρι να φτάσουμε στην ΑΕΚ για να διατηρήσουμε την διαφορά μας”.

Comments

Trending