ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει αναλάβει ο Μίχελ

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει αθλητικό διευθυντή και το PAOK24 μεταφέρει τις πληροφορίες που υπάρχουν για την επόμενη μέρα.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση την οποία σε μεγάλο βαθμό χρεώνεται ο Φρανκ Άρνεσεν ο οποίος είναι θέμα χρόνου – μερών, ωρών κανένας δεν ξέρει σίγουρα – για να αποχαιρετήσει την ΠΑΕ.

Ο Δανός είναι το κόκκινο πανί στη ΠΑΕ, όχι μόνο για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για άλλα στελέχη της ομάδας, που θεωρούν πως ξοδεύτηκαν υπέρογκα ποσά για αποτέλεσμα που δεν τα δικαιολογεί σε καμία των περιπτώσεων.

Αυτός ήταν και ο λόγος που εμφανίστηκε στη ζωή του ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ ο οποίος προοριζόταν από τότε για αντικαταστάτης του, παρότι η ΠΑΕ τον εμφάνισε ως υπεύθυνο διεθνών σχέσεων.

Ο Μίχελ θα ανακοινωνόταν ως αθλητικός διευθυντής μέσα στον Απρίλη όμως η μη συμφωνία Σαββίδη – Βεζυρτζή με τον τελευταίο να προορίζεται για πρόεδρος, οδήγησε τον Σλοβάκο στην προεδρία της ΠΑΕ.

Ο Μίχελ πλέον οργανώνει την επόμενη χρονιά. Έχει αναλάβει ενεργά τον ρόλο του Άρνεσεν, συζητά με τον Σαββίδη για το πότε πρέπει να κινηθεί η ομάδα για να καλύψει τα κενά της, ενώ λέγεται πως οι χρόνοι αυτοί τη φορά θα είναι πολύ πιο γρήγοροι έτσι ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Σε αυτό το κλίμα φαίνεται να λειτουργεί και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος γνωρίζει καλά πως τα λάθη πρέπει να μειωθούν δραματικά για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Comments

Trending