ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κατάφεραν Ίβιτς και Μακ! (Video)

Προκρίσεις Κυπρίων. Νίκη και για Βασιλεία. Ποιος ο αντίπαλος του Ολυμπιακού;

Published

on

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν πολλά από τα αποψινά παιχνίδια για τον τρίτο γύρο του Europa League.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκριση πήραν και οι τρεις Κυπριακές ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ που κέρδισε 3-1 την Χάποελ Μπερ Σεβά, η ΑΕΚ Λάρνακας που συνέτριψε με 4-0 τη Στουρμ Γκρατς και ο Απόλλων Λεμεσού που έχασε 1-0 από τη Ντιναμό Μπρεστ, αλλά είχε κερδίσει με 4-0 στο πρώτο ματς.

Από εκεί και πέρα πρόκριση πήρε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Οι Ισραηλινοί  είχαν αποσπάσει 0-0 από την Πιούνικ Ερεβάν και απόψε βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 στο ημίχρονο. Τελικά με σκορ 2-1 πέρασε η ομάδα του Σέρβου πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Τα… απίστευτα έγιναν στη Ρωσία. Σε άδειο γήπεδο η Ζενίτ έπρεπε να ανατρέψει ήττα 4-0 από τη Ντιναμό Μινσκ. Και τα κατάφερε! Με γκολ και του Νομπόα και παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες έκανε το 4-0 και πήγε το ματς στην παράταση.  Οι Λευκορώσοι μείωσαν, αλλά με την είσοδό του ο Μακ κέρδισε ένα πέναλτι και έβαλε δύο γκολ για να οδηγήσει την Ζενίτ σε ένα εκπληκτικό 8-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλεία μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Απόψε κέρδισε και πάλι 1-0 τη Φίτεσε και συνεχίζει στην Ευρώπη.  

Ο Ολυμπιακός θα παίξει τελικά με την Μπέρνλι η οποία κέρδισε στην παράταση  με 1-0 την Μπασακσεχίρ. 

Comments

Trending