ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τριάρα, σε τριάρα…

Μακριά από τα θετικά αποτελέσματα έμεινε για μια ακόμη αγωνιστική η Έστερσουντ η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την ΑΙΚ.

Published

on

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα της με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League, η Έστερσουντ παρατάχθηκε κόντρα στην ΑΙΚ με πολλές αλλαγές, με τον Πότερ να δίνει “ανάσες” σε όσους αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Άγγλος τεχνικός προχώρησε σε ριζική αλλαγή των προσώπων που χρησιμοποίησε στον αγωνιστικό χώρο, δείγμα του ότι έχει στο μυαλό του και τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πεποίθηση ότι παρά το σκορ του πρώτου αγώνα η ομάδα του έχει ελπίδες για να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Σούντγκρεν με τις ισορροπίες του αγώνα να αλλάζουν νωρίς και τους παίκτες της Έστερσουντ να βγάζουν μια νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο με τρεις από αυτούς να δέχονται κίτρινη κάρτα σε μικρό διάστημα.

Μάλιστα, η Έστερσουντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού ο Έντουαρτς στο 51′ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό βοήθησε ακόμη περισσότερο την ΑΙΚ η οποία με άλλα δύο γκολ των Στεφανέλι στο 67′ και Άβντιτς στο 87′ έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, η οποία πλέον έπεσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την Έστερσουντ αγωνίστηκαν οι: Άντερσον, Μπιέκστρομ, Μενσά, Μπέργκβιστ (84’ Λούντμπακ), Κπόζο, Φρίτζσον, Χόουπκατ, Μπέρτιλσον (63’ Μπασίρου), Γκέρο, Σολάντερ (63’ Γκόντος).

Comments

Trending