ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πώς ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Σβιντέρσκι…

«Τελειωμένη» παρουσιάζουν την υπόθεση και στο εξωτερικό.

Published

on

Μία… ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 22χρονος επιθετικός της Γιαγκελόνια, Κάρολ Σβιντέρσκι. Αυτό προκύπτει και εδώ, αλλά και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν δημοσιογράφοι από την Ιταλία και την Πολωνία.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα, με ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του για τον Σβιντέρσκι στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Την ίδια ώρα, tweet, του Πολωνού δημοσιογράφου Krzysztof Stanowski, αναφέρει ότι ο παίκτης θα «πετάξει» το Σάββατο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Γιώργος Σαββίδης μέσω ανάρτησης στο Instagram άφησε να εννοηθεί ότι έρχεται στην Ελλάδα, ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη «στροφή» της Τζένοα στον Μόιζε Κιν.

Η ιταλική ομάδα στην προσπάθεια της να βρει τον διάδοχο του Πιάτεκ, ανέβασε την προσφορά της για τον Σβιντέρσκι μέχρι και στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ φέρεται να είχε ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη τον οποίο έπεισε να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» παρουσιάζοντας ένα ξεκάθαρο πλάνο για την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, παρά το δέλεαρ που υπήρχε για να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Comments

Trending