ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προσοχή στον Βαρέλα

Ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Πανιώνιο και η εικόνα του τόσο κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και από το γήπεδο προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Published

on

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιο σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο τελικά ο Φερνάντο Βαρέλα απέφυγε τα χειρότερα.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες εξετάσεις κι αυτές έδειξαν -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση- ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.

Ο Βαρέλα ξεκινάει από σήμερα τις θεραπείες του και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ στην πορεία θα ξεκαθαρίσει το πότε θα επιστρέψει στη δράση, έχοντας πάντως πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Trending

Exit mobile version