ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επιτέλους…»

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκεζ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Πέδρο Ενρίκε.

Published

on

Μπορεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου της Ρεν στον «Δικέφαλο» να πέρασε από χίλια κύματα και να καθυστέρησε χρονικά, κυρίως λόγω της προσπάθειας της γαλλικής ομάδας να κερδίσει χρόνο για να καλύψει πρώτα τις απώλειες της μεσοεπιθετικά, ωστόσο πλέον όλα αυτά τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, υπάρχει οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ρεν για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον «Δικέφαλο», με το γαλλικό κλαμπ να δίνει νωρίτερα σήμερα την τελική του συγκατάθεση και να αποδέχεται πρόταση ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν καταθέσει οι «ασπρόμαυροι» μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Από τον ΠΑΟΚ παραδέχονται ότι οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, χωρίς να διαψεύδουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά ο Πέδρο Ενρίκε θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ τον φετινό Γενάρη.

Trending

Exit mobile version