ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… ελεύθερος Πασχαλάκης

Μπορεί ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Ροδρίγο Ρέι και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες που έχει στο ρόστερ του να είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δε σταματά τις περαιτέρω αναζητήσεις.

Published

on

Μία αρκετά περίεργη υπόθεση που φαίνεται πως έχει επανέλθει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον «Δικέφαλο» είναι αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. 

Για τον Έλληνα πορτιέρο ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και στις αρχές του καλοκαιριού, όταν έψαχνε μία πρώτη λύση για την εστία του μετά τον ξαφνικό και πολύ σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου.

Τότε οι Ηπειρώτες είχαν αρνηθεί τον δανεισμό του παίκτη, με την υπόθεση να φαίνεται ότι παραμένει ανοιχτή.

Πριν από λίγες ημέρες ο Πασχαλάκης κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα για 2.300 ευρώ, με τον παίκτη να καταφέρνει μετά από συμβιβασμό με την πρώην πλέον ομάδα του να κερδίζει την ελευθέρας του, κάτι που έκανε και πάλι το όνομα του να… παίζει για τον ΠΑΟΚ, αν και σύμφωνα με πληροφορίες οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» είναι αναποφάσιστοι και ακόμα το σκέφτονται.

Με τον «Δικέφαλο» να έχει πολλές λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς εκτός από τον Γλύκο που αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα της σεζόν, υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι στο ρόστερ οι Μελίσσας και Σιαμπάνης, ενώ έχει ξεμείνει στην ομάδα και ο Μπρκιτς, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για το ανοιχτό «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη.

Comments

Trending