ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε…

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, έχοντας απέναντι του τον Παναιτωλικό. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0 αλλά έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν σε 2-2 και ενώ έπαιζαν με δέκα παίκτες, αλλά τελικά ο Πουρναράς έδωσε τη λύση!

Published

on

Με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε σέντρα του Λύρατζη, ο Πουρναράς – που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 55΄ – έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που προηγήθηκε στο 29΄ με τον Δούμτση και πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 40΄ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι, ωστόσο στο 57΄ ο Παναιτωλικός μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε 2-1 και στο 78΄ ισοφάρισε σε 2-2, παρά το ότι από το 60΄ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Εν τέλει όμως, ο ΠΑΟΚ πίεσε για το τρίτο γκολ και το πέτυχε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης…

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τάχατος, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (55΄ Πουρναράς), Βουτσάς (85΄ Ξιφιλίνος), Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (70΄ Πανίδης??).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ

Comments

Trending