ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Γι΄ αυτό χάλασε η μεταγραφή του Λέοβατς»

Τελικά, ο λόγος για τον οποίο "χάλασε" η μεταγραφή του Μάριν Λέοβατς στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν ήταν το ότι οι Κροάτες στράφηκαν σε άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας…

Published

on

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “dnevno.hr” τονίζει πως ο Λέοβατς ζήτησε από τη Ντιναμό τραπεζικές εγγυήσεις σε ότι αφορά το συμβόλαιο που θα υπέγραφε, προκειμένου να εξαλείψει τις πιθανότητες μη καταβολής των χρημάτων του. “Αυτό είναι κάτι σύνηθες στις ξένες χώρε, αλλά η Ντιναμό δεν μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή να το κάνει” υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου, που παραθέτει και μία άλλη… version του “ναυαγίου”.

Αυτή έχει να κάνει με το ότι η Ντιναμό δεν ήθελε να δώσει στον Λέοβατς την ετήσια απολαβή που ήθελε, με αυτό που έχει βέβαια σημασία για τον ΠΑΟΚ να είναι πως ο Κροάτης αμυντικός ούτε παρέμεινε στη Ριέκα αλλά ούτε και “μετακόμισε” στο Ζάγκρεμπ, με τη Ντιναμό να έχει στραφεί στον Μπόρνα Μπάρισιτς σε ότι αφορά την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της και τον ατζέντη του Λέοβατς να έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις με ομάδα της Τουρκίας, όπως υποστηρίζει το ίδιο δημοσίευμα.  

Comments

Trending