ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η Άντερλεχτ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δικέφαλο να κοντράρει σήμερα την Άντερλεχτ σε φιλική αναμέτρηση.

Published

on

Συγκεκριμένα στις 19:00 θα κοντράρει την Βελγική ομάδα ο ΠΑΟΚ, για την οποία αυτό θα είναι το τρίτο φιλικό στην προετοιμασία της.

Η ομάδα του Χάιν Φανχάεζεμπρουκ κέρδισε την Μόλενμπεεκ (0-1) και έφερε ισοπαλία με την Χάιστ (1-1), σε αυτά τα δυο φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα.

Πέρυσι στο πρωτάθλημα του Βελγίου τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, έχοντας 40 πόντους στο σύνολο, έξι λιγότερους δηλαδή από την Κλαμπ Μπριζ που πήρε τον τίτλο.

Το παραπάνω σημαίνει πως εξασφάλισε την απευθείας είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει συνολικά δέκα παίκτες!

Πρόσφατα ανακοίνωσε και τον Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ, καθώς πούλησε τον Ούρος Σπάχιτς στην Κράσνονταρ.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Ογκνιεν Βράνιες, Λούκα Άντζιτς, Τόμας Ντιντιγιόν, Νόουλετζ Μουσόνα, Αντόνιο Μίλιτς, Κριστάλ Αμπαζάι, Εβγκέν Μακαρένκο, Κένι Σάιεφ και Ιντρίσα Ντουμπιά.

Από το ρόστερ της, αποχώρησαν οι Μάσιμο Μπρούνο, Ολιβιέ Ντεσάχτ, Χένρι Ονιεκούρου, Λάζαρ Μάρκοβιτς, Ιντρίσα Ντουμπιά (σ.σ. γύρισε από δανεισμό και δόθηκε ξανά ως δανεικός στην Γκρόζνι), Ούρος Σπάχιτς και Ματς Σελς.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας, παρότι πρόκειται για μια φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, μετά από απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας.

Comments

Trending