ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… νέα πρόσωπα και η… ασπρόμαυρη υποδοχή!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ : Λίγες ώρες μετά την άφιξη τους στο Όοστερμπεγκ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν "ραντεβού" στο γήπεδο για την πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους στο δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Published

on

Η αποστολή του Δικεφάλου άφησε πίσω της την… θερμή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη και τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εγκαταστάθηκε στο Όοστερμπεγκ της Ολλανδίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, με τη θερμοκρασία στην περιοχή να αγγίζει τους 23 βαθμούς.

Η… αυλαία του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Λουτσέσκου προς τους παίκτες του, με τον Ρουμάνο προπονητή να αναλύει τους στόχους που υπάρχουν κατά την παραμονή της ομάδας στην Ολλανδία.

Τα… φώτα έπεσαν στα δύο… νέα πρόσωπα της προετοιμασίας, που δεν είναι άλλοι από τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τους Αμρ Ουάρντα, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στα αξιοσημείωτα η… υποδοχή από τον φροντιστή του γηπέδου, ο οποίος φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ η οποία έγραφε “Once PAOK, Always PAOK”, δηλαδή “Μία φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ”

Comments

Trending