ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρήνος στο σερραϊκό ποδόσφαιρο

Μία τραγική είδηση επιφύλασσε η σημερινή ημέρα τους Σερραίους ποδοσφαιρόφιλους και γενικότερα την κοινωνία των Σερρών. Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, έφυγαν από τη ζωή τα ξημερώματα σε δυστύχημα στον Λευκώνα.

Published

on

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “serressport.gr” αναφέρει: “Θρήνος, θλίψη και ένα τεράστιο “γιατί” στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο νεαρά παιδιά, ο 21χρονος Θόδωρος Γεωργιάδης ο τερματοφύλακας της Δόξας Λιθοτόπου και ο φίλος του και συμπαίκτης του στην ομάδα, Δημήτρης Μαυρίδης, 20 ετών, σκοτώθηκαν σε δυστύχημα που έγινε στον Λευκώνα.

 

Το μοιραίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε από την πορεία του σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε ένα δέντρο και ο θάνατος των δύο ήταν ακαριαίος. Άνδρες της Τροχαίας Σερρών που έφτασαν γρήγορα στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών δυσκολεύτηκαν αρκετή ωρα για τον απεγκλωβισμό των δυο νεαρών.

Τα ασθενοφόρα που έφτασαν στο σημείο μετέφεραν τους δύο άτυχους νέους στο Νοσοκομείο Σερρών, όμως ήταν ήδη πολύ αργά αφού είχαν χάσει τη μάχη με τη ζωή. Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως έγινε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δυο νέοι μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

 

Ο Θόδωρος Γεωργιάδης, αδερφός του Σάββα που έχει αγωνιστεί σε πολλές επίσης ομάδας(Νέοι Ολυμπιακού, Νέοι ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας, Eθνικό Σηροκάστρου, FC Serres, Επισκοπή) είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στον Πανσερραϊκό αγωνιζόμενος στην ομάδα Νέων, ενώ φέτος σπούδαζε στο τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Σερρών και το… τελευταίο του ρεπορτάζ ήταν ο θάνατος του.

Comments

Trending