ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη και πολλούς άνδρες προσωπικής ασφάλειας ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματίων Χανίων.

Published

on

Το θέατρο του παραλόγου ξεκίνησε και στα Χανιά με το θέμα εκλογής στην τοπική ΕΠΣ με τη νυν διοίκηση και την αντιπολίτευση να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την τελική εκλογή.

Για την ακρίβεια, όλα ξεκίνησαν στραβά, μιας και δεν εξελέγη ο εκπρόσωπος του κ. Βούρβαχη. Στη συνέχεια δικηγόροι ομάδων που έμειναν εκτός ψηφοφορίας διαμαρτυρήθηκαν καθότι θεωρούσαν οτι παράτυπα έμειναν εκτός διαδικασίας. Επίσης πολλοί εκπρόσωποι ομάδων διαμαρτυρηθήκαν και αυτοί μιας και θεωρούσαν ότι έπρεπε να ενημερωθούν τρεις μέρες πριν ότι είναι εκτός διαδικασίας και όχι σήμερα που ήταν η Γενική Συνέλευση. 

Μετά τις έντονες αντεκλίσεις των δύο πλευρών, τέθηκε στο σώμα της συνέλευσης το θέμα αποπομπής του Στέλιου Βαρουξάκη απο την εκλογική διαδικασία. Ο δικηγόρος μάλιστα της ΕΠΣ Χανίων, Μπάμπης Πιτσιγαυδάκης, έδωσε τις απαντήσεις και συγκεκριμένα ανέφερε οτι μετά απο τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σημερα ο κ. Βαρουξάκης, το δικαστήριο αποφάσισε οτι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Εν συνεχεία και μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις, η Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, όπου εξελεξε τους κ. κ. Φυντικακη και Σχοινοπλοκακη, χωρίς να εκλεγεί εκπρόσωπος του κυρίου Βούρβαχη.

Comments

Trending