ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία στον αέρα…

Ενας θόρυβος στη μηχανή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ακτιο έκανε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ποια είναι τώρα τα δεδομένα.

Published

on

Η πτήση τσάρτερ του ΠΑΟΚ για Ακτιο ξεκίνησε κανονικά στις 15.30. Περίπου μισή ώρα μετά την απογείωση ο πιλότος του αεροσκάφους εντόπισε έναν έντονο θόρυβο από τη μηχανή που όμως δεν ήταν δυνατό να εξηγηθεί.

Σύντομα λοιπόν ο κυβερνήτης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», για λόγους ασφαλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τους κανονισμούς, όταν εντοπίζεται τέτοιου είδους βλάβη, το αεροσκάφος επιστρέφει στο αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε.

Ολο αυτό το διάστημα στο αεροσκάφος επικράτησε αγωνία και νευρικότητα. Κάποια «μαύρα αστεία» προσπάθησαν να αποφορτίσουν το κλίμα και όλοι ηρέμησαν με το που το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά.

Αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και σύντομα θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με τη μετάβαση του ΠΑΟΚ στο Ακτιο.

Μείνετε συντονισμένοι…  

16.48: Οι πληροφορίες του PAOK24 λένε πως ήδη ετοιμάζεται νέο αεροσκάφος, ένα Air Bus, το οποίο σε μία ώρα θα μεταφέρει την αποστολή κανονικά στο Ακτιο.

Trending

Exit mobile version