ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνέχεια με τακτική και… "δώρο"

Μετά την πρωινή προπόνηση που ήταν ιδιαίτερα έντονη κι επικεντρωμένη στη φυσική κατάσταση, ακολούθησε άλλη μία το απόγευμα, αυτή τη φορά με την τακτική σε πρώτο πλάνο, με τους σφυγμούς να… ανεβαίνουν στο κόκκινο.

Published

on

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στο paokfc.gr:

Δεύτερη προπόνηση της ημέρας, δεύτερη φορά που οι σφυγμοί ανέβηκαν στο κόκκινο. Τι κι αν το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική; Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πίεσε τους παίκτες του να πιέσουν εαυτόν κι αντιπάλους σε συνθήκες αγώνα.

Μετά το πρώτο σκέλος που αφορούσε το passing game, ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε τις τοποθετήσεις της άμυνας και της επίθεσης σε μισό γήπεδο και σε δεδομένα ασφυκτικού πρέσινγκ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνει η πιο γρήγορη και καλύτερη εφαρμογή στη φιλοσοφία παιχνιδιού και στις κινήσεις που θέλει να έχει η ομάδα του.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο νεαρός Κώστας Δημητρίου , ο οποίος έχει αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ αποχώρησε προληπτικά με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Λέο Μάτος. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας, αφού το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο.

Comments

Trending