ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έχουμε την ποιότητα και αξίζαμε την πρόκριση"

Και σήμερα ο Λέο Μάτος ήταν εκπληκτικός πάνω στον Πρόμες της Σπαρτάκ Μόσχας και έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο των συμπαικτών του. Τι δήλωσε όμως μετά την πρόκριση επί της ρωσικής ομάδας.

Published

on

Οι δύο ασίστ στο πρώτο παιχνίδι και η γενικότερη αμυντική του προσαρμογή πάνω στον Πρόμες τον καθιστούν έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες των δύο αγώνων. Ο Λέο Μάτος μίλησε στην μεικτή ζώνη για τους αγώνες με την Σπαρτάκ, τον προσωπικό του αντίπαλο και την έδρα της ρωσικής ομάδας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λέο Μάτος:

Για το μαρκάρισμα του Πρόμες:

“Είμαι συνηθισμένος να μαρκάρω καλούς παίκτες, όπως ο Πρόμες. Σε τέτοιους παίκτες δεν πρέπει να δώσεις χώρο και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο μαρκάρισμά τους.”

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε χωρίς να σκοράρει στην Μόσχα:

“Σημασία έχει κάνεις αυτό που πρέπει και να πάρεις την πρόκριση. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν σκόραρε ο Πρίγιοβιτς. Είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όπως και στα φετινά μας παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Σήμερα μας βοήθησε η κόκκινη κάρτα του Λουίς Αντριάνο για το χτύπημα στον Κρέσπο, αλλά έτσι κι αλλιώς ήμασταν πολύ καλοί και έτσι δίκαια πήραμε την πρόκριση.”

Για το γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας και την ατμόσφαιρα από τους οπαδούς:

“Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο και σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και σε τέτοια θερμή ατμόσφαιρα.”

Comments

Trending