ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… είδαν όλα με τον κόσμο!

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα να μην ξεκίνησαν και να μην εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ο κόσμος έδωσε πραγματική παράσταση στην κερκίδα.

Published

on

Δύο ώρες πριν από τη σέντρα, 18:00 η ώρα. Οι ΠΑΟΚτσήδες παίρνουν τη θέση τους στις κερκίδες του Stamford Bridge και σιγά-σιγά… προθερμαίνονται για το μεγάλο παιχνίδι.

Από την πρώτη στιγμή κιόλας, της παρουσίας τους, έδειξαν αποφασισμένοι να… κλέψουν την παράσταση και το έκαναν. Από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα και να στηρίζουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ακόμη κι όταν το παιχνίδι δυσκόλεψε για τα καλά.

Στην κερκίδα, τα πράγματα ήταν αλλιώς, με τους Άγγλους από τη μεριά τους, να κοιτούν με απορία τους ΠΑΟΚτσήδες, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τους τραβούσαν βίντεο. Χορεύοντας στην βροχή. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ στο Stamford Bridge.

Με αποκορύφωμα το φινάλε… Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου κατευθύνθηκαν στο σημείο, όπου ήταν ο μεγάλος όγκος του κόσμου, για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους, με την κερκίδα από τη μεριά της, να ανταποδίδει, ζητώντας παράλληλα το double στην Ελλάδα, σε μία στιγμή όπου σηκώθηκε κόσμος σε όλο το γήπεδο, ακόμη και σε θύρες της Τσέλσι.

Ενδεικτικό, είναι το γεγονός ότι αρκετοί άνθρωποι της Τσέλσι, αλλά και Βρετανοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν στο φινάλε για τους ΠΑΟΚτσήδες, σημειώνοντας ότι ήταν η καλύτερη παρουσία κόσμου από αντίπαλη ομάδα, που έχουν δει στο Stamford Bridge, κάνοντας κι αυτοί βαθιά υπόκλιση σε αυτόν τον κόσμο:

Comments

Trending