ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέρει τα προβλήματα, στο χέρι του να τα λύσει

Ο ΠΑΟΚ είναι υπό κρίση και η ανάγνωσή της έχει γίνει εδώ και καιρό. Απλά η ένταση ενισχύθηκε λόγω των δύο εντός έδρας απωλειών στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Published

on

Ο Φρανκ Άρνεσεν φρόντισε να θέσει σήμερα τους παίκτες προ των ευθυνών τους, όμως η αλήθεια είναι πως πρέπει και ο ίδιος να τεθεί μπροστά από τις δικές του.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής επέλεξε να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας με παίκτες από μικρότερες ομάδες του ΠΑΟΚ, που βασικό ερωτηματικό ήταν το αν θα αντέξουν την πίεσή του, όμως πλέον για να προστατέψει αυτές τις επιλογές και να τις δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα, επιβάλλεται να φέρει έτοιμες λύσεις στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Άρνεσεν πρέπει να βρει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στα στόπερ και σε ρόλο επιτελικού μέσου, οι οποίοι θα δώσουν στοιχεία που λείπουν από την ομάδα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αν δεν τα καταφέρει.

Η επένδυση με αγορές που έχουν γίνει είναι μεγάλη και από τη στιγμή που οι παίκτες αυτοί δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη σταθερότητα, άρα και αυτοί να πάρουν τον χρόνο τους.

Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση από την πλευρά του αθλητικού διευθυντή θα είναι λανθασμένη και θα ρισκάρει τη φετινή σεζόν και την κατάληξή της.

Comments

Trending