ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμάτη ατζέντα

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσία και των κυρίων Κούδα και Φωτιάδη, η ατζέντα της συζήτησης ήταν γεμάτη.

Published

on

Εκτός από την επισημοποίηση της ανάληψης των καθηκόντων του αθλητικού διευθυντή από τον πρόεδρο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και την απόφαση για το τι θα συμβεί με το προπονητικό κέντρο της ομάδας, συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά ζητήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια και οι άνθρωποι της διοίκησης κουβέντιασαν για τα θέματα ασφαλείας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά, προκειμένου να θωρακιστεί ο σύλλογος και να αποφύγει νέο κίνδυνο τιμωρίας.

Κουβέντα έγινε και για το εμπορικό τμήμα της εταιρείας, σε μία προσπάθεια για τη διεύρυνση του κύκλου εργασιών του και κατ’ επέκταση στην αύξηση των εσόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο δε συμμετείχε μέσω σκάιπ, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σε κάθε περίπτωση έχει ενημερωθεί για όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν.

Comments

Trending