ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τεχνική και τύχη για την απόκρουση…»

Η επέμβαση του στο τετ α τετ του Μαμπουλού, κράτησε το μηδέν και στις δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Γλύκος, δε θα μπορούσε να μη σταθεί στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων.

Published

on

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το διπλό κόντρα στον ΠΑΣ:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και την ομάδα. Προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς που έχουμε χάσει σε προηγούμενα παιχνίδια. Είναι μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα για εμάς. Φέτος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς περάσαμε στην βαθμολογία τον ΠΑΣ. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα κόντρα στην ΑΕΛ και ευελπιστούμε να πάρουμε την νίκη και να ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που κατάφεραν να σταθούν όρθιοι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που όχι απλά δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά ούτε καν να πατήσεις μέσα. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν. Πήραμε μία νίκη που μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια» .

Για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα:
«Το πλάνο ήταν να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές, όπως και κάναμε, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να παίξεις διαφορετικά. Προσπαθήσαμε να κυνηγήσουμε τις δεύτερες μπάλες για να βγάλουμε ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ευτυχώς ήρθε νωρίς και δεν μας δημιούργησε άγχος για να πιέσουμε. Δεν έγιναν πολλές φάσεις στο παιχνίδι, καθώς δεν βοηθούσε και το γήπεδο. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και το πετύχαμε εμείς. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη» .

Για την επέμβαση στο τετ α τετ με τον Μαμπουλού:
«Σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς οι τερματοφύλακες προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική μας, ώστε να περιορίσουμε τον επιθετικό. Ήμουν τυχερός που η μπάλα πήγε πάνω μου και απέκρουσα το γκολ» .

Για την ένταση μετά την λήξη:
«Είναι κάτι που δεν μας αγγίζει. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και φεύγουμε με αυτή την χαρά από εδώ».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό:
«Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα και το σκορ είναι υπέρ μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για άλλα 90 λεπτά, να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας που είναι ένας από τους στόχους μας» .

Comments

Trending