ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μάρτενς, αλλά με Αθανασιάδη, Γκολάσα

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης για το Λονδίνο, ενόψει του φιλικού αγώνα με την ΚΠΡ. Ο Μάαρτεν Μάρτενς μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ταξιδεύουν Κλάους και Γκολάσα.

Published

on

Η αποστολή της ομάδας, ανακοινώθηκε αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, η οποία αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και διπλά σε μικρούς χώρους, με συγκεκριμένους τακτικούς προσανατολισμούς.

 

Ο Μάαρτεν Μάρτενς δεν προπονήθηκε σε δυνατούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων από το ματς με τη Νάπολι που δεν υποχώρησαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το φιλικό του Λονδίνου, στο οποίο όμως θα αγωνιστούν οι Αθανασιάδης και Γκολάσα -που προπονήθηκαν κανονικά- και ο Μακ που προπονήθηκε μεν μόνος του, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους αποφυγής επιβάρυνσης.

 

Στην αποστολή συμμετέχουν οι… Αθανασιάδης, Βίτορ, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Comments

Trending