ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενωτικός Σαββίδης, σύσκεψη κορυφής στην Τούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του στο ΑΠΘ και στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Φιλοσοφικής Σχολής.

Published

on

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, είχε νωρίτερα μέσα στη μέρα μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του στα γραφεία της Τούμπας, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα, διοικητικά και αγωνιστικά, με την ατζέντα να είναι γεμάτη και τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται για όλα.

Συγκεκριμένα, το παρόν έδωσαν στη συγκεκριμένη σύσκεψη οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Ραζβάν Λουτσέσκου, Λούμπος Μίχελ, Παντελής Κωνσταντινίδης, Κώστας Φωτιάδης και Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν και πάλι ενωτικός και ήρεμος, ενώ ζήτησε να λυθούν άμεσα όλα τα ζητήματα και να πάρει η ομάδα αυτό που αξίζει. Οι διαπιστώσεις όλων ήταν κοινές και μεταξύ άλλων αναζητήθηκαν τρόποι να γίνει η ομάδα ακόμη καλύτερη, ενώ φυσικά ασκήθηκε κριτική από τον μεγαλομέτοχο για συγκεκριμένα θέματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του γηπέδου και διαπιστώθηκε ότι η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα, μετά από συνάντηση  που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Comments

Trending