ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοικτός σε όλα ο Περέιρα

Μπορείς τις τελευταίες ώρες να έχει ξεσπάσει μία ακατάσχετη φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Φακούντο Περέιρα θα επιστρέψει σίγουρα από τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα.

Published

on

Εκτός από την… άγνοια που δηλώνουν από την πλευρά τους οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», το PAOK24 έψαξε τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου να εξακριβώσει τι συμβαίνει με το μέλλον του Αργεντινού και πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Τούμπα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τις διαπραγματεύσεις για το μέλλον του ανάμεσα στον Λούμπος Μίχελ και στον εκπρόσωπο του να συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.

Είναι γνωστό ότι η Ράσινγκ θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Περέιρα, ενώ και ο ίδιος βλέπει με πολύ θετικό τρόπο την παραμονή του στην ομάδα, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με την πατρίδα του.

Ωστόσο, ο Αργεντινός σέβεται στον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων του Μίχελ με τον ατζέντη του σημάνει την επιστροφή του στην Τούμπα, δεν πρόκειται να έχει κάποιο πρόβλημα, δείχνοντας ανοικτός και ικανοποιημένος και στα δύο σενάρια.

«Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και δε γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι η οριστική απόφαση για το μέλλον του Περέιρα. Ο παίκτης σέβεται τον ΠΑΟΚ και δε θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφερε στο PAOK24 ο ατζέντης του, Λουίς Μπελβεντέρε.

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Περέιρα θα συνεχιστούν, με την πλευρά του Αργεντινού να περιμένει από αυτή του «Δικεφάλου» να ορίσει τις ημερομηνίες για μία κατ’ ιδίαν επαφή στην Ελλάδα.

Comments

Trending